top of page

Zie hier mijn Kinderopvang:
Het kinderdagverblijf verschaft aan de kinderen 
die ons zijn toegewezen, de verzorging en de opvoeding die voor hun leeftijd vereist is. Het beoogt een groot aantal zeer verschillende activiteiten : knutselen, collage, muziek maken, dansen, psychomotorische activiteiten. Deze dragen bij tot een harmonieuze ontwikkeling van het kind.

 

Onze extra's

Voeding:

We koken ter plaatse en kiezen zorgvuldig onze verse voedingsmiddelen uit. We passen ons ook aan aan de individuele voedingsgewoonten van de kinderen, zodat elk kind kan genieten van een gepersonaliseerde maaltijd op basis van zijn voorkeuren en specifieke behoeften. Bij ons zijn kwaliteit en variatie in maaltijden essentieel om het welzijn en de tevredenheid van elke kleine gast te waarborgen.

Milieueffect:

Onze crèche maakt momenteel gebruik van recyclebare luiers. In samenwerking met het bedrijf Woosh hebben we een systeem opgezet voor het apart verzamelen van luiers, waardoor recycling mogelijk is.

Luiers vormen een aanzienlijk deel, namelijk 10% van het totale residu-afval, en hun traditionele verwijdering draagt bij aan de vervuiling van onze omgeving.

Woosh biedt een service van ecologische luiers met als doel het recyclen van luiers mogelijk te maken. Ondersteund door OVAM en de Publieke Dienst van Wallonië, maakt Woosh gebruik van een circulair logistiek systeem. Ze leveren en halen de ecologische luiers op tijdens één enkele reis, waardoor de CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd.

Daarnaast hebben we, in het kader van ons milieubeleid, ervoor gekozen om water te gebruiken voor het schoonmaken van kinderen in plaats van chemische doekjes. We zijn ervan overtuigd dat deze initiatieven bijdragen aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk, dag na dag.

bottom of page