top of page

Gaëlle en haar team :

Hier bij "Comme dans un Rêve" zijn we veel meer dan alleen een kinderdagverblijf. We zijn een warme en toegewijde familie, gedreven door liefde en passie voor ons vak. Ons doel is om alles te doen voor de ontwikkeling en het welzijn van uw kleintjes. Onze filosofie is gebaseerd op nauwe betrokkenheid bij de ouders en constante beschikbaarheid om advies en ondersteuning te bieden in uw rol als ouder. We geloven er sterk in dat elk kind zich thuis moet voelen in onze crèche en tegelijkertijd een geruststellende band met zijn ouders moet hebben.

Nath.jpg

Nathalie

Nathalie, met 37 jaar ervaring in het vak en werkzaam bij de crèche sinds 2003, is de spil van de organisatie binnen onze crèche. Met opmerkelijke expertise in het dagelijkse beheer zorgt ze voor een vlotte gang van zaken en het welzijn van elk kind. Haar nauwgezetheid en vriendelijkheid maken haar tot een onmisbaar lid van ons team. Haar samenwerking met Gaëlle creëert een perfecte synergie waar organisatie en creativiteit samenkomen om het beste te bieden aan de kinderen.

Nathou.jpg

Nathou

Nathou, onze deskundige in het introduceren van de Nederlandse taal, brengt een multiculturele dimensie naar onze crèche. Dankzij leuke en interactieve activiteiten prikkelt ze de nieuwsgierigheid van de kinderen terwijl ze hen vertrouwd maakt met een nieuwe taal. Bovendien blinkt Nathou uit in knutselwerk, waarbij ze elk moment omzet in een gelegenheid voor creativiteit en expressie. Haar toewijding aan zowel taalonderwijs als handvaardigheid verrijkt de ervaring van onze kleine ontdekkers.

Nathou werkt al 2 jaar in onze kinderopvang. Hoewel ze onze 'junior' is, heeft ze waardevolle ervaring met kinderen dankzij haar werk als "au pair" in het buitenland, waar ze bij families heeft gewoond en voor hun kinderen heeft gezorgd

Laurence.jpg

Laurence

Laurence brengt een flinke dosis plezier en creativiteit in ons team. Haar aanstekelijke energie en talent voor animatie maken haar geliefd bij de kinderen. Altijd klaar om leuke en educatieve activiteiten te organiseren, creëert Laurence een stimulerende omgeving waar elk kind veilig kan gedijen en plezier hebben. Haar samenwerking met Gaëlle zorgt voor een gebalanceerde benadering tussen educatie en entertainment, tot groot genoegen van onze kleine beschermelingen.

Laurence heeft 26 jaar ervaring in het werken met kinderen, waarvan 5 jaar bij ons in de crèche, wat haar waardevolle expertise geeft in het werken met kinderen.

Gaelle.jpg

Gaëlle

DIRECTRICE

Gaëlle heeft in 2010 de leiding van de crèche overgenomen met een onmiskenbare passie voor het welzijn van kinderen. Haar carrière begon als kinderverzorgster in deze instelling in 2005, wat haar een diepgaande kennis van de organisatie geeft. Als kunstenaar in hart en ziel brengt ze een creatieve touch aan deze omgeving, terwijl ze tegelijkertijd zorgt voor de harmonieuze ontwikkeling van de kleintjes. Voor Gaëlle is elke dag een nieuwe gelegenheid om de ogen van de kinderen te laten stralen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

bottom of page